pm messages getting threw.....???

New to the board and want to practice? Do it here. Find a bug in the forum, report it here.

Moderator: Tuna Cowboy

pm messages getting threw.....???

Postby spiderwebb » Sun Aug 17, 2008 9:23 pm

sometimes they get threw and sometime not....
I'll deal with it....
User avatar
spiderwebb
 
Posts: 2659
Joined: Fri May 25, 2007 3:15 pm
Location: Eugene, OR

Postby Dave » Sun Aug 17, 2008 10:06 pm

PM's not getting through
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby Tuna Cowboy » Mon Aug 18, 2008 6:18 am

are they not going through or are just the email alerts not going through? it seems that most of the ones i have sent have gone through but i get the error about the emailer not working
Cheers,
Geoff
User avatar
Tuna Cowboy
Forum Moderator
 
Posts: 4976
Joined: Mon May 01, 2006 6:21 pm
Location: Eugene, Or

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 9:45 am

I get general error and debug mode and no messages. I have five I would like to see or clear
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby poopShotgun » Mon Aug 18, 2008 10:25 am

We're still having database problems. I'll have to get with Joe about it.
Splash me on in the morning and wear the great smell of me all day long.
User avatar
poopShotgun
 
Posts: 1601
Joined: Fri Apr 28, 2006 7:13 am
Location: Under the evil influence of Uranus

Postby joe » Mon Aug 18, 2008 11:33 am

my pm's have gone through. I don't think it's a db issue, rather a config issue that wasn't updated after we moved to the new db. if we can't fix it, let me know and I'll find someone to look at it.
User avatar
joe
Site Admin
 
Posts: 8233
Joined: Tue Apr 25, 2006 10:06 pm
Location: Sunny Eugene, Oregon

pm's

Postby spiderwebb » Mon Aug 18, 2008 12:16 pm

all pm's I have sent got to Joe & Cev & Poop
but none have got to Dave...
I always get the debugg mode message even though some get threw and some do not...??

ww
User avatar
spiderwebb
 
Posts: 2659
Joined: Fri May 25, 2007 3:15 pm
Location: Eugene, OR

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 1:15 pm

:? Maybe it is because I forgot to take a shower
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

.xdkgj

Postby spiderwebb » Mon Aug 18, 2008 1:43 pm

DAVE - I sent U a message regarding the shock I installed yesterday.....
it went as follows -
"the lower bolt is just too short for the new shock so I coudn't fit the lock washer and nut on together so I just used the nut....
untill I find a 1/4 " longer one.....
Did you have the same issue....???? "

ww
User avatar
spiderwebb
 
Posts: 2659
Joined: Fri May 25, 2007 3:15 pm
Location: Eugene, OR

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 3:37 pm

No indication of a new message, it has been showing 5 new for some time. Still get the debug stufffffffff :?
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 7:34 pm

:oops: I now have 7 messages I can not read, with the usual error and debug message.
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby joe » Mon Aug 18, 2008 9:07 pm

dave, when you click on the messages, are you getting the error?
User avatar
joe
Site Admin
 
Posts: 8233
Joined: Tue Apr 25, 2006 10:06 pm
Location: Sunny Eugene, Oregon

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 10:58 pm

When I click on "you have x new messages" I get an error message, and a debug message.

General Error
Could not update private message new/read status for user

DEBUG MODE

SQL Error : 1264 Out of range value adjusted for column 'user_unread_privmsg' at row 1

UPDATE phpbb_users SET user_unread_privmsg = user_unread_privmsg + user_new_privmsg, user_new_privmsg = 0, user_last_privmsg = 1219128731 WHERE user_id = 75

Line : 1869
File : privmsg.php
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby Dave » Mon Aug 18, 2008 11:00 pm

sorry I must have clicked on my message too many times
English Dave
User avatar
Dave
 
Posts: 699
Joined: Wed Nov 08, 2006 10:13 pm

Postby joe » Tue Aug 19, 2008 6:56 am

when you click on the button in the window that says you have a new message, you get the error you mention.

what happens when you click on "You have no new messages" link above (just below the TDC header)?

do you see a list of messages? If so, click on one. what happens?
User avatar
joe
Site Admin
 
Posts: 8233
Joined: Tue Apr 25, 2006 10:06 pm
Location: Sunny Eugene, Oregon

Next

Return to Test Messages and Forum Updates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron